Η Άνδρος συνεχίζει να παράγει πολιτισμό, χάρις στις προσπάθειες συγκεκριμένων ανθρώπων, του Βολφ και της Μάριον Σούπερτ. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 το απόγευμα, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κορθίου, πραγματοποιήθηκε η 11η μαθητική συναυλία του Στούντιο Μουσικής Σούπερτ.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες εκείνου του Σαββατοκύριακου και τις διακοπές ρεύματος, οι μουσικόφιλοι που συγκεντρώθηκαν στο Κόρθι καταχειροκρότησαν τα παιδιά, που γέμισαν με μελωδίες την αίθουσα και με το χαμόγελό τους μετέφεραν τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό  τους στον κόσμο. Και στο τέλος όλα τα παιδιά μαζί, ανέβηκαν στη σκηνή και έκλεισαν την συναυλία με το τραγούδι «Δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής»  δίνοντας μία ακόμα νότα αισιοδοξίας.

Έπαιξαν τα παιδιά:  Φωτεινή Φωτιάδη, Γιάννης Σκόρδος, Καίτη Ζάννε, Ναταλία Νικολάου, Μάρω Τρανάκου, Γιάννης Πανταζής, Δημήτρης Λουκατάρης, Λευτέρης Τρανάκος, Γεωργία Ρήγα, Κατερίνα Μάστορη, Λία Στρατή, Ιωάννα Βάρελη, Αυγουστίνα Μάστορη, Κωνσταντίνα Γιαννίση, Μένια Σπυριδωνοπούλου. Μαζί τους έπαιξαν ο Βόλφγκανγκ και η Μάριον Σούπερτ.

Ένα μεγάλο μπράβο σ’ όλα τα παιδιά και στους δασκάλους τους του Στούντιο Μουσικής Σούπερτ, Μάριον και Βολφ, για όσα προσφέρουν για την μουσική παιδεία του νησιού μας μακριά από κλειστά μυαλά και ξεπερασμένες προκαταλήψεις.

Άνδρος    18/12/2010

ΛΟΥΚΑΣ  ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.