«Θα είναι ανοικτή η πόρτα του γραφείου μου σ’ ολόκληρη την κοινωνία και σε κάθε πρόταση με προοπτική για τον τόπο» τόνισε ο νέος Δήμαρχος Ανδρου κ. Γιάννης Γλυνός στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011.

Ο πλειοψηφών σύμβουλος του συνδυασμού «Πρόταση ευθύνης για την Άνδρο» κ. Νίκος Θεολόγου προήδρευσε της συνεδρίασης για την διαδικασία εκλογής του Προεδρείου αλλά και των Επιτροπών του νέου Δήμου.

Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχτηκε η κ. Μαρία Βενετίκη αντ/δρος ο κ. Νίκος Βασταρδής, γραμματέας ο κ. Χρήστος Παπαχρήστος.

Πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή είναι ο Δήμαρχος Άνδρου. Τακτικά μέλη της επιτροπής της πλειοψηφίας εκλέχτηκαν, οι κ. κ. Ν. Θεολόγου, Φρ. Αθανασίου, Κων. Μαγουλάς και Λ. Λαούδης. Αν/κα μέλη εκλέχτηκαν οι κ. κ. Μ. Κορκοδείλου, Α. Μακρή και Β. Καρατζοπούλου. Τακτικά μέλη, της επιτροπής της μειοψηφίας εκλέχτηκαν οι κ. κ. Θ. Σουσούδης και Κ. Θωμάς, με αν/κους τους κ. κ. Δ. Θεοδωράκη και Α. Βόσσο.

Πρόεδρος για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είναι ο Αντιδήμαρχος Χώρας κ. Ελευθέριος Μπάλλας.

Τακτικά μέλη της επιτροπής της πλειοψηφίας οι κ. κ. Γ. Κούλουθρος και Στ. Μαραβελής και οι κ. κ. Ειρ. Πανταζή και Αθ. Μακρή. Αν/κα μέλη εκλέχτηκαν οι κ. κ. Μ. Κορκοδείλου, Μ. Βασιλοπούλου και Β. Καρατζοπούλου.

Τακτικά μέλη της μειοψηφίας εκλέχτηκαν οι κ. κ. Δ. Θεοδωράκης και Αρ. Διαπούλης, με αν/κους τους κ. κ. Γ. Βλάμη και Α. Λάβδα.

Ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Γιάννης Γλύνος ανακοίνωσε όρισε τους εξής Αντιδημάρχους:

Αντιδήμαρχος Χώρας ο κ. Λευτέρης Μπάλλας, με θεματικές αρμοδιότητες: Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη. Πολιτιστικές Εκδηλώσεις.

Αντιδήμαρχος Κορθίου ο κ. Τηνιακός Δημήτρης, με θεματική αρμοδιότητα: Εποπτεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αντιδήμαρχος

Υδρούσας η κ. Κατερίνα Τζουάννου, με θεματικές αρμοδιότητες: Εποπτεία Πολιτικής Προστασίας. Κοινωνικής υπηρεσίας και Αλληλεγγύης.

Αντιδήμαρχος Μπατσίου ο κ. Άγγελος Ψήτος, με θεματικές αρμοδιότητες: Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Θεμάτων. Ανακύκλωση.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος Χώρας κ. Λευτέρης Μπάλλας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γλυνός ανακοίνωσε επίσημα τη σύσταση Γραφείου Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κύριος Γιάννης Ζιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.