Κύριε Δήμαρχε,

Μου ήταν πολύ δύσκολο να συντάξω αυτές τις γραμμές. Έχω όμως απόλυτα ήσυχη τη συνείδηση μου απέναντι σε εσάς και στον τόπο μας.

Υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου και Επικοινωνίας του Δήμου Άνδρου, που με ορίσατε, με δική σας απόφαση, στις 2 Ιανουαρίου 2011.

Είμαι βέβαιος κύριε Δήμαρχε, ότι κανείς δεν πρόκειται να θυμάται σε λίγες μέρες τις φράσεις αυτές. Κάποιοι ίσως δεν θα θυμούνται ούτε καν το όνομά μου. Είναι άλλωστε τόσο γρήγορη η εποχή μας.

Θα ήθελα μονάχα να παρακαλέσω τόσο εσάς, όσο και τους συμπατριώτες μας για λίγη ησυχία.   Νομίζω ότι μου αξίζει ύστερα από τόσα χρόνια προσφοράς στην Άνδρο.

Άλλωστε, η σύντομη ενασχόληση μου με τα κοινά κλείνει οριστικά εδώ.

Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν.

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Γιάννης Ζιώτης

Άνδρος 22 Μαρτίου 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.