Στα περιοδικά Life & Style μηνός Μαρτίου 2011 και στο εβδομαδιαίο Hello  Ψηφίζουμε για Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία Αφανής Ηρωίδα την ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΒΑΝΤΗ την δική μας Γιάννα. Δίνει σε όλους μας μαθήματα ζωής, υπομονής & επιμονής για τους στόχους μας. Της αξίζει λοιπόν ο τίτλος ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010.

Στα 24 χρόνια της μετά  από πνευμονία διαγνώσθηκε διατακτική μυοκαρδιοπάθεια τελικού σταδίου, το 1989 χειρουργήθηκε από τον καθηγητή Yacoumb και τον δικό μας καρδιοχειρουργό Στέργιο Θεοδωρόπουλο. Ίδρυσε τον Σύλλογο Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών με σκοπό να πεισθούν οι Έλληνες ότι η δωρεά οργάνων είναι ευλογία. Μετά από 17 χρόνια καινούργιας ζωής καταστράφηκαν τα νεφρά της. Τώρα περιμένει για μεταμόσχευση νεφρού κάνοντας περιτοναϊκή πλύση κάθε βράδυ 10 ώρες. Ίδρυσε τον Σύλλογο Νεφροπαθών Άνδρου με βασικό στόχο την δημιουργία μονάδος Τεχνητού Νεφρού στο Νησί και την επιστροφή πολλών οικογενειών στον τόπο τους. Η ζωή κυλά πιο ήρεμα, η ανηφόρα είναι πιο εύκολη, η κορυφή είναι πιο χαμηλά, όταν έχεις στόχο πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σου… αυτό πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια η Γιάννα.

Αναρτήθηκε στο Facebook από την  Ειρήνη Σταματούδη Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 9:47 π.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.