Το ξενοδοχείο St.George Lycabettus στην Αθήνα στο Κολωνάκι δημιούργησε ένα καινούριο χώρο Tέχνης (στο κτίριο του), το SG Art Gallery που σκοπός της είναι η ανάδειξη και προβολή της Ελληνικής και Διεθνούς Σύγχρονης Τέχνης, με μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις σε συνεργασία με θεωρητικούς της τέχνης στο πλαίσιο της ιδέας «Τουρισμός – Πολιτισμός» που εκπονεί το St.George Lycabettus & το ξενοδοχείο Παράδεισος στην ’Ανδρο.

Η S.G. ART GALLERY θα παρουσιάζει τις σύγχρονες τάσεις των εικαστικών τεχνών στηρίζοντας επίσης και νέες διαδραστικές καλλιτεχνικές προτάσεις, fashion events, screenings και γαστρονομικά arty dinners.

Η έναρξη έγινε με μεγάλους Έλληνες ζωγράφους όπως Τέτση , Φασιανός , Ζουμπουλάκη ,Δρόυγκας., Άγγελος , Σκουλάκης , Μακρουλάκης , Μανωλίδης & Δασκαλάκης.

Η S G Art Gallery θα κάνει link και με το Μουσείου Λαογραφίας & Χριστιανικής

Τέχνης της Άνδρου με σκοπό την προβολή και του τοπικού στοιχείου.

Ο διεθνής Έλληνας συγγραφέας & φιλόσοφος Βασίλης Βασιλικός προλόγισε την προσπάθεια αυτη και η ιστορικός τέχνης, Λίμπερτυ Πολύζου ανέλυσε το στοιχείοτης Άνοιξης που είναι κυρίαρχο στην έκθεση με το όνομα «Ανθοσφοριών Όψεις»

Τη φροντίδα τις έκθεσης είχε η γκαλερίστα Έλενα Χειρδάρη και ο κ. Γ. Κλουβάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.