Από Attica Group (Blue Star Ferries Superfast Ferries) και Hellenic Seaways

* Με επείγουσα επιστολή το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας ανακοίνωσε την υλοποίηση της εξαγγελίας για κατάργηση από 1ης Ιουνίου 2011 ορισμένων τελών και κρατήσεων υπέρ τρίτων που επιβάρυναν έως σήμερα το ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Η Attica Group χαιρετίζει την κίνηση αυτή, η οποία αποτελεί ένα σημαντικότατο βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής ακτοπλοΐας, και ανακοινώνει ότι από 01.06.2011 μειώνονται ανάλογα οι ακτοπλοϊκοί ναύλοι του Ομίλου.

Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος Attica μετακυλύει στο ακέραιο το όφελος από τη μείωση των κρατήσεων στον τελικό καταναλωτή, προκειμένου να ενισχυθεί η κίνηση και εν τέλει η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιωτικών μας περιοχών.

Η Hellenic Seaways προχωρά στη μείωση των τιμών των εισιτηρίων της, ύστερα από τη ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων, και Αλιείας για την κατάργηση ορισμένων από τα υπάρχοντα μη ανταποδοτικά τέλη υπέρ τρίτων που εντάσσονται στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας, τόσο για τις επιβατικές όσο και για τις εμπορευματικές μεταφορές.

Η Hellenic Seaways εστιάζοντας πάντα στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών άριστης ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών των επιβατών της, αλλά και την ουσιαστική ανάγκη όλων για οικονομικά πιο προσιτές ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προχωρά με τη σειρά της σε μείωση των τιμών στα εισιτήρια της, ισόποση με τις κρατήσεις υπέρ τρίτων που θα μειωθούν, αποδεσμεύοντας τους επιβάτες της από επιπλέον χρεώσεις από την 1η Ιουνίου 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.