* Δράκος Γεώργιος του Στυλιανού και της Ευαγγελίας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

* «Συγχαρητήρια στην Αργυρό Σωτήρου του Γεωργίου και της Σούλας (καταγωγή Αηδόνια Κορθίου) για την εισαγωγή της στα ΤΕΙ Αθήνας στην σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας».

* «Συγχαρητήρια στην αριστούχο των πανελληνίων εξετάσεων του 2011 Αλεξάνδρα Βασιλάκη η οποία εισήχθη εις την νομική του δημοκρίτειου πανεπιστήμιου Κομοτηνής. Της ευχόμεθα να συνεχίσει έτσι άριστα προς ολοκλήρωση της επιστημονικής  σταδιοδρομίας της.

Π/Γ ΑΑΛ».

Απόφοιτοι σχολείων της Άνδρου: Αλεξανδροπούλου Βασιλική του Αλέξιου Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Ανύση Αλεξάνδρα του Νικολάου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνας, Γιαννίσης Ευθύμιος του Γεωργίου Αυτοματισμού ΤΕΙ Χαλκίδας, Γλυνού Σοφία του Ηλία Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο), Γλυνού Στυλιανή του Ηλία Λογιστικής ΤΕΙ Λάρισας, Γόρδιου Ειρήνη του Γεωργίου Πληροφορικής Ιωαννίνων, Κακλαμάνης Γεώργιος του Σπυρίδωνος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, Καλαμπούκης Ευάγγελος του Ιερέα Μιχαήλ Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Κρήτης, Καπάκη Φωτεινή του Δημητρίου Νομική Αθήνας, Κατσίκη Θεοδώρα του Νικολάου Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Χαλκίδας, Κολίτσα Μαρία του Ευαγγέλου Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης ΤΕΙ Αθήνας, Κωνσταντίνου Ειρήνη – Νεκταρία του Ιωάννη Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Λουσνιάρι Ερίντα του Γιόργκο Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης ΤΕΙ Αθήνας, Μανάλη Μαρία του Κωνσταντίνου Αυτοματισμού ΤΕΙ Χαλκίδας, Μενδρινός Νικόλαος του Παναγιώτη Μηχανολογίας ΤΕΙ Λάρισας, Πανταζής Ευάγγελος του Αντωνίου Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕΙ Αθήνας, Παπαδόπουλος Χρήστος του Κοσμά Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας, Περτέση Άννα – Χρυσοβαλάντου του Ιακώβου Διοίκησης Κοινωνικών – Συνεταιριστικών Επ. και Οργ. ΤΕΙ Μεσολογγίου, Ραμούνδου Μοσχούλα του Νικολάου Τοπογραφίας ΤΕΙ Αθήνας, Στρατή Ιωάννα του Μιχαήλ Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων ΤΕΙ Πάτρας, Χατζόγλου Ιουλία του Θεοδώρου Οπτικής και Οπτομετρίας ΤΕΙ Αθήνας, Ψητός Παναγιώτης του Σπυρίδωνος Α.Ε.Ν. Σχολή Πλοιάρχων

(Γρ. Τ. Δ.Α.)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.