Από την Άνδρο στην Κάρπαθο

«Το εγχείρημα μου είναι ένα σύνθημα προς όλον τον ελληνικό λαό. Θα δώσω μια μάχη στο δικό μου πεδίο, όπως αυτή που δίνουμε καθημερινά όλοι μας για να επιβιώσουμε και να σταθούμε όρθιοι. Παράλληλα θέλω να μεταλαμπαδεύσω σε όλους και κυρίως στη νεολαία το μήνυμα ότι έχουμε χρέος, αλλά μας αξίζει κιόλας να κυνηγάμε την υπέρβαση. Γι αυτό σε κάθε στάση αυτού του διάπλου, έχω προγραμματίσει να συνομιλώ με τους κατοίκους εκεί για να μοιραστούμε τις εμπειρίες, τις εικόνες και κυρίως τα μαθήματα ζωής, τα οποία πήρα και τα κρατώ ως ανεκτίμητα φυλακτά όλα αυτά τα χρόνια, που βρέχομαι, δέρνομαι και…κοπανιέμαι στα νερά όλης της υφηλίου»

Ο Ναυτικός Όμιλος Ανδρου

«Ο Νίκος Κακλαμανάκης ξεκίνησε στις 23.10.2011 τον διάπλου του Αιγαίου από την Άνδρο. Ήταν μια  προσπάθεια του ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή στην ιστιοσανίδα «να διαδηλώσει με θετικό τρόπο υπέρ της Ελλάδος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνούν οι Έλληνες». Ήταν μια προσπάθεια του πρωταθλητή μας «να βρεθεί κοντά στα παιδιά των μικρών νησιών που δίνουν τη μάχη της παραμονής σε αυτά». Τέτοιες θετικές πρωτοβουλίες  λείπουν στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς. Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου μετά από προσωπική επικοινωνία του Νίκου Κακλαμανάκη στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και φιλοξένησε αυτόν και το συνοδευτικό πλήρωμα του στην Χώρα της Άνδρου που ήταν η αφετηρία αυτής της δύσκολης και επικίνδυνης διαδρομής. Δυστυχώς λόγω της αιφνιδιαστικής παράτασης της απεργίας των πλοίων δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούν στην Άνδρο και στον Όμιλο η πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. και οι προπονητές, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση του πρωταθλητή μας.  Όμως, παρά τις αντιξοότητες οι μικροί αθλητές μας με τα σκάφη τους ήταν εκεί και τον κατευόδωσαν αρμενίζοντας δίπλα του την ημέρα της αναχώρησης του.

Για το Δ.Σ.: Η Πρόεδρος Αντίκλεια Τρικόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.