Με προοπτική, όραμα στόχο και κυρίως ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο μια ομάδα εθελοντών από το Κόρθι ξεκίνησαν να κάνουν πράξη το «μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα για σένα αλλά τι μπορεί να κάνεις εσύ για εκείνη».

«Επισκεπτόμαστε χωριά (Καππαριά-Αϊπάτια-Βουνί , εως τώρα). Ζητάμε να μας πουν τι ανάγκες έχουν σε μικρά έργα κοινής ωφέλειας. Στο Βουνί ζήτησαν και φτιάξαμε τη βρύση στον Αγ. Νεκτάριο. Στα Αϊπάτια προσπαθούμε σε συνεργασία με τον Δήμο να προωθήσουμε τον ηλεκτροφωτισμό της πλατείας και την επίλυση προβλήματος τροφοδοσίας στην ύδρευση. Σε Γυμνάσιο και νηπιαγωγείο συμμετέχουμε δραστικά σε συνεργασία με τους αντίστοιχους συλλόγους γονέων στην επίλυση προβλημάτων. Ιδιαίτερα στο Γυμνάσιο , σε στενή συνεργασία με σύλλογο και Γυμνασιάρχη (επί
καθημερινής βάσεως) αποκαθιστούμε σειρά αναγκαίων επισκευών , σχεδόν στο σύνολο των μικρής δαπάνης έργων , με εθελοντική εργασία δική μας και γονέων. Στο νηπιαγωγείο βοηθάμε σε βαψίματα κιγκλιδωμάτων περίφραξης μαζί με εθελοντές από χωριά που μας ζήτησαν να τους πούμε το που μπορούν να προσφέρουν εργασία. Ζητάμε βοήθειες από παντού για να αναπτυχτεί ο εθελοντισμός και αρχίζει να διαφαίνεται αυτό, με παράλληλες προσπάθειες συντονισμού με άλλους πολύ αξιόλογους συλλόγους Κορθίου και Άνδρου.
Μπορούμε να ελπίζουμε».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους: www.oekandros.gr. Η «α» θα προβεί σε εκτενέστερο αφιέρωμα σε επόμενη έκδοσή της γιατί η προσπάθειά που γίνεται αξίζει να βρει υποστηρικτές, για το καλό της Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.