Η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της χειμερινής περιόδου 2011-2012 προσκάλεσε και φιλοξένησε, μια από τις καλύτερες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες των Κυκλάδων.

Τον θεατρικό όμιλο Σύρου «Ο Σουρής». Με 32 χρόνια θεατρική εμπειρία και πάνω  από 25 θεατρικά έργα, του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, βραβευμένη πολλές φορές, η ομάδα αυτή, μας καθήλωσε με την εξαιρετική παράστασή της. Η συγκίνηση και το γέλιο εναλλάσσονταν από την αρχή μέχρι το τέλος. Το έργο του Μπάμπη Τσικληρόπουλου «Ωχ  τα νεφρά μου» δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερους ερμηνευτές.

Συντελεστές της παράστασης είναι οι: Σκηνοθεσία – Ερμηνεία : Γιάννης Δεσύπρης (Μητσάρας), Σκηνικά – Ερμηνεία: Γιάννης Παλαιολόγος (Μπούλης), Ερμηνεία: Γιώργος Σιγάλας (κος Δημητρόπουλος), Ερμηνεία: Βιργινία Χαρμπάτση (Μαγδαληνή), Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Χαλκιάς, Μακιγιάζ: Μαρία Δεσύπρη, Υποβολείο: Άννα Βαρθαλίτου, Φροντιστής σκηνής: Νατάσα Παπαθανασίου, Επιμέλεια σκηνικού: Αλέξανδρος Αλεξανδρής Στην ιστοσελίδα μας http://laikiskiniandrou.blogspot.com μπορείτε να δείτε  ποσπάσματα από την παράσταση. Ευχαριστούμε τον θεατρικό όμιλο Σύρου «Ο Σουρής» για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, τον Δήμο Άνδρου για την αμέριστη συμπαράσταση του, όλους όσους βοήθησαν για να φέρουμε σε πέρας αυτή την εκδήλωση και το ανδριακό κοινό που στήριξε με την παρουσία του, αυτή την πρώτη μας  προσπάθεια.

Γεμάτοι αισιοδοξία από το αποτέλεσμα, αισθανόμαστε την υποχρέωση να προσφέρουμε στα πολιτιστικά δρώμενα της Άνδρου, με όλες μας τις δυνάμεις, ότι καλύτερο μπορούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.