Αυτό που συνέβη  στις 28/11/2011 το βράδυ και συνεχίστηκε για μέρες  στην περιοχή της Χώρας Άνδρου είναι απερίγραπτο και συγχρόνως εγκληματικό. Κάποιοι ανεγκέφαλοι άναβαν  φωτιές στα σκουπίδια και στους κάδους, δίπλα σε σπίτια μέσα στη ΧΩΡΑ!!!.

Δεν λογάριασαν, ότι μπορεί να καταστραφούν περιουσίες και τα γύρω σπίτια των κατοίκων, από την φωτιά.

Δεν λογάριασαν, ότι ο δηλητηριώδης καπνός με τις καρκινογόνες ουσίες θα εγκατασταθεί στους πνεύμονες όλων, ιδιαίτερα των παιδιών.

Δεν λογάριασαν, πού θα καταλήξει με τον αέρα η στάχτη και τα ατελώς καμένα πλαστικά, που θα μολύνουν και θα ρυπάνουν το περιβάλλον.

Το αποκορύφωμα όμως όλου αυτού του παραλογισμού,  ήταν ότι το πρωί της 30/11/2011, έβαλαν φωτιά σε σκουπίδια έξω ακριβώς από τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!!! της Χώρας, εξαναγκάζοντας τα 3χρονα παιδάκια να εισπνεύσουν καρκινογόνο και δηλητηριώδη διοξίνη.

Είναι Ντροπή!!!!!  και Αίσχος!!!!!  τέτοιες  πράξεις, ανεύθυνες και εγκληματικές για το νησί μας.

Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες εκτός των παραπάνω, θίγουν και τον πολιτισμό μας. Τέτοια παρόμοια περιστατικά δεν βιώσαμε ΠΟΤΕ στο παρελθόν.

Θεοδόσης Σουσούδης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.