Έλληνες, που παρίσταναν τους αλλοδαπούς, εικάζεται ότι ήταν οι δράστες, που το βράδυ της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου 2012 λήστεψαν στο σπίτι της, σε ερημική τοποθεσία του Μπατσίου, την 47χρονη φαρμακοποιό Παναγιώτα Χονδρογιάννη αφαιρώντας της το ποσό των 650 ευρώ και ένα laptop.

Συγκεκριμένα στις 8.30 μ.μ. όταν η γυναίκα βγήκε από το σπίτι να ταΐσει τα γατάκια της οι δυο άνδρες που προφανώς ήξεραν τις συνήθειες της φαρμακοποιού, φορώντας μαύρες φόρμες, γάντια μάσκες και υπό την απειλή όπλων –τα οποία εκτιμάται ότι ήταν ψεύτικα- «οδήγησαν» την γυναίκα στο σπίτι όπου την έδεσαν και την φίμωσαν ελαφρά. Αφαίρεσαν τα χρήματα και τον υπολογιστή και έφυγαν ανενόχλητοι. Η Αστυνομία του νησιού έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. «Κινούμαστε σε όλο το νησί ακόμη και με ίδια μέσα προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την υπόθεση» αναφέρει ο Διοικητής κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης που προΐσταται των ερευνών και τις προανάκρισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.