Ευχαριστήριο

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 10/θέσιου Δ. Σχ. Άνδρου Χώρας, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες  σε ανδριώτικη ναυτιλιακή εταιρεία για την προσφορά ενός τόνου πετρελαίου θέρμανσης.

Η προσφορά  ήρθε να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα ποσότητα και να καλύψει στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, μια πάγια και μεγάλη λειτουργική ανάγκη του σχολείου μας. Η εταιρεία, που σεμνά διατηρεί την ανωνυμία της, έχει πολλές φορές εκδηλώσει εμπράκτως την συμπαράστασή της στο σχολείο μας και τους ευχαριστούμε ειλικρινά.

Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Μωραΐτη, για την προσφορά  της αξιόλογης, αντιρατσιστικής παράστασης, «Η γιορτή του Νουριάν» από τη θεατρική ομάδα «Πορεία». Τα παιδιά όλων των  τάξεων του σχολείου μας, παρακολούθησαν δωρεάν την θεατρική παράσταση, στις 21/2/2012, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Το Ίδρυμα Μωραΐτη απευθυνόμενο στη μαθητική κοινότητα όλης της Άνδρου, πολλές φορές έδωσε και δίνει την ευκαιρία  για αξιόλογες εκπαιδευτικές –πολιτισμικές εξορμήσεις των μαθητών, εντός και εκτός του νησιού. Τους ευχαριστούμε επίσης θερμά και επιζητούμε τη συνεργασία τους.

Η Διευθύντρια Μαργαρίτα Κορκοδείλου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.