Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν. 4061/2012 (ΦΕΚ 66 Α΄/22.3.2012) που αφορά την «Διαχείριση και προστασία ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Ρύθμιση εμπράγματων δικαιωμάτων και λοιπές διατάξεις», οι ενδιαφερόμενοι αυθαίρετοι κάτοχοι ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν την κατοχή αυτών πριν τις 5.6.1993 και η επιφάνεια αυτών δεν ξεπερνά τα δέκα (10) στρέμματα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση εξαγοράς αυτών στην Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών που θα λειτουργήσει στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει έξι (6) μήνες από την δημοσίευση του ανωτέρω νόμου ήτοι 22.09.2012. Λεπτομέρειες για την εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων θα σταλούν στους Δήμους και τις Δημοτικές Κοινότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της υπηρεσίας μας : Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας με έδρα την Ρόδο, Γ. Μαύρου 2 (κτίριο Ζέφυρος) στο τηλέφωνο 2241055918 και στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Κυκλάδων στην Σύρο στα τηλέφωνα 2281098826 & 2281098832 .

Ε. Π.  Η Διευθύντρια Δήμητρα Παπανικόλα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.