Ένα συνέδριο που εξελίσσεται πλέον σε θεσμό, θα πραγματοποιηθεί και φέτος από 4 έως 5 Αυγούστου 2012 στην Άνδρο, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή η εταιρία «Βαπόρια Εκδοτική» της. Στόχος του συνεδρίου είναι να συζητηθούν και να αναλυθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική εμπορική ναυτιλία διεθνώς και στην Ελλάδα σήμερα. Το συνέδριο περιλαμβάνει δύο ενότητες:

«Λιμάνι του Πειραιά – Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος» και «Η Πειρατεία. Αναζητώντας λύσεις». Οι 17 και πλέον ομιλητές είναι γνωστά στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας εμπορικής ναυτιλίας, κορυφαίοι ειδικοί στο αντικείμενο τους καθώς και αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.