Η κεραμίστρια του Κορθίου

«Ξεκίνησα την κεραμική μετά από μαθήματα στην ΧΕΝ το 1985 και μετά συνέχισα να πειραματίζομαι με τον πηλό για πολλά χρόνια αναπτύσσοντας την δική μου τεχνοτροπία και στυλ. Τα θέματα μου είναι εμπνευσμένα από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων στο νησί, την ντόπια αρχιτεκτονική καθώς και από ζώα και φυτά. Από 1η Ιουλίου λειτουργεί μόνιμη έκθεση με την δουλειά μου στο εργαστήριο μου στα Αϊπάτια Κορθίου στην Άνδρο. Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό 6.00μμ -9.00μμ».

Η Ασημίνα Μανέτα παρουσιάζει στον δικό της χώρο στα Αϊπάτια την αναδρομική (από το 1985) έκθεση των κεραμικών της και με τα παραπάνω λόγια «συστήνεται» στο Facebook. Είναι αξιοσημείωτη η προσπάθειά της, το ενδιαφέρον της για την προώθηση και προβολή του έργου της που αναπαριστά εικόνες από την κορθιανή καθημερινή ζωή και λαϊκή παράδοση στο νησί. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 31.8.2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.