Η Vitalmed –Phisiotherapy I. Koumarianos δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο της αποκατάστασης σε ιδιόκτητο χώρο 250τ.μ. στα Άνω Πατήσια. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες υποστήριξης τουριστών και ντόπιων, την καλοκαιρινή περίοδο στα νησιά μας, δημιουργήσαμε και εγκαινιάσαμε τη Νέα υπηρεσία υγείας Physio Help Phone – Skype (PHPS).

Η χρήση αυτής της υπηρεσίας υγείας, προωθεί την πρόληψη και την αποκατάσταση μέσω της ελεύθερης και χωρίς κόστος ενημέρωσης σε μυοσκελετικά προβλήματα, τη θερινή περίοδο που η χαλάρωση και οι δραστηριότητες πρωτεύουν.

Φέτος επιλέξαμε τις Κυκλάδες με πρώτο κατά σειρά το νησί μας, την Άνδρο. Η υπηρεσία Physio Help Phone – Skype (PHPS) θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11/7/2012 μέχρι τις 11/9/2012 και ώρες 9.00 κ.μ. έως 1230κ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 23/7/2012 έως τις 6/8/2012 ο Ιωάννης Κουμαριανός θα βρίσκεται στο νησί μας στην περιοχή του Αγίου Πέτρου. www.vitalmed.gr, 6944616593.

(Το κείμενο δεν είναι διαφημιστικό)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.