«Για δεύτερη χρονιά επισκέφθηκαν την Άνδρο 28 Αμερικανοί φοιτητές που σπουδάζουν  στην Ελλάδα στο ΔΙΚΕΜΕΣ /College Year in Athens (www.cyathens.org).

Με το πούλμαν που τους παραχώρησε ο Δήμος Άνδρου γνώρισαν το νησί μας, επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Υψηλής, τα μουσεία της Παλαιόπολης και της Χώρας, το παλιό λιοτρίβι (Μουσείο Ελιάς) στον Άνω Πιτροφό, το Σπήλαιο του Αλλαδινού, τη Μονή Παναχράντου και περπάτησαν στο Κόρθι και τη Χώρα.   Πέρασαν από χωριά, κολύμπησαν στον Χαλκολιμιώνα, στα Πίσω Γιάλια και στη Γριά και γεύτηκαν την τοπική κουζίνα. Μίλησαν με ντόπιους για τη ζωή στο νησί και άκουσαν για τα προβλήματά τους. Έφυγαν από το νησί μας με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε σύντομα να τους ξαναδούμε».

Λ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.