Το αδιαχώρητο έγινε στην  εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΕΜΗ με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του «Φωνές της Άνδρου», που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Φίλων Καϊρείου Βιβλιοθήκης και οι Εκδόσεις Gutenberg στη Στοά του Βιβλίου στις 15 Φεβρουαρίου 2013. Μέσα σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης και νωπών αναμνήσεων προβλήθηκε η ταινία  του Γιώργου Δάμπαση: «Αντώνης Πολέμης: ένας παλιός τυπογράφος θυμάται…».

Την εκδήλωση που συντόνισε ο ανδριώτης καθηγητής Δημήτρης Κυρτάτας χαιρέτισαν ο εκδότης Γιώργος Δαρδανός και μίλησαν η Μαρίνα Καραγάτση, η Άννα Ματθαίου και η κόρη του εκλιπόντος τυπογράφου Πόπη Πολέμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.