Κύριε δήμαρχε  καλημέρα

Η χθεσινή ημέρα (2.6.2013) θα μπορούσε να είναι και ιστορική για τον δήμο σας.

«ξέφραξε» το γεφύρι στο Νειμποριό και από χθες το απόγευμα ώρα 19.00 το νερό τρέχει κανονικά  από κάτω του!!! Θαύμα!

Παρά τις προσπάθειες των υπηρεσιών σας, διοικητικοί, τεχνικοί κ.λπ. επί τετράμηνων δεν κατόρθωσαν να το ανοίξουν αλλά μόνο να μας αφήσουν χωρίς νερό  χθες Κυριακή το πρωί.

Χθες λοιπόν ένας  υπερ-αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής πήρε την τσάπα και σε τέσσερις ώρες το άνοιξε. Σας καλούμε να το δείτε  και να το γιορτάσουμε μαζί. Έτσι έφυγε η μπόχα, η βρωμιά  τα κουνούπια και τα φίδια γιατί όπως πιστεύω θα ξέρετε περνά και κανένας τουρίστας που και που από εδώ.           Έχετε κατά νου ότι μιλάμε για το ποτάμι στο Νειμποριό που εφάπτεται στο αναψυκτήριο Στυλιανού.

Κατόπιν τούτου μπορείτε να αναθεωρείστε τον μελλοντικό σας προγραμματισμό αφαιρώντας  αυτά το έργο και  στο επόμενο πενταετές να βάλετε κάποιο άλλο στην θέση του.

Κωνσταντίνος Αθανασούλης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.