(Photo Αγγελική Στρατή)

Μια μοναδική συναυλία του Μάριου Φραγκούλη για φιλανθρωπικό σκοπό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 22 Ιουνίου, για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στην Άνδρο.

Στην Πλατεία Γηροκομείου με φόντο την Πανσέληνο του Ιουνίου, ο δημοφιλής ερμηνευτής   μας επεφύλαξε ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin, κ.ά.

Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν έλειψαν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών» κ.ά.), αλλά φυσικά και κάποιες εκπλήξεις! Εκπλήξεις όπως η μελωδική Άννα Πολέμη που συνόδευσε τον καλλιτέχνη, αλλά και η μικρή Ναυσικά, η βαφτιστήρα του που πρόσφερε μια ανθοδέσμη ευχαριστώντας τον για την βραδιά.

Σημαντικός ήταν και ο σκοπός της συναυλίας, καθώς τα έσοδα διετέθησαν στα ιδρύματα: «Η ΑΡΓΩ», Ειδικό Παιδαγωγικό Κέντρο, ΜDA Hellas και στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η ΧΑΡΑ».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς Regatta του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.