28.11.2013, έφυγες νωρίς…

Τα λόγια δεν θα είναι ποτέ ικανά να περιγράψουν την οδύνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της μενητιανής γης που δέχθηκε τη σορό σου. Ας καταφέρει ο Χρόνος να απαλύνει τον πόνο την Μητέρας, του Πατέρα, των Αδελφών σου. Καλό σου ταξίδι αγόρι μου.

«Σήμερα δεν αποχαιρετάμε απλά έναν φίλο αλλά έναν αδελφό. Το πιο αγνό και άδολο πλάσμα που η ζωή τόσο απλόχερα μας χάρισε. Έναν ξεχωριστό και καλόκαρδο άνθρωπο που όλοι ανεξαιρέτως εκτιμούσαμε και θαυμάζαμε. Κανείς δεν σε θυμάται στενοχωρημένο, αντίθετα ευτυχισμένο και καλοσυνάτο όπως πάντα. Εκείνο το χαμόγελο σου εκείνα τα αστεία σου, εκείνες οι στιγμές μαζί σου. Να είσαι σίγουρος πως ήσουν αυτός που ήξερε καλύτερα από όλους μας να ζει.

Ιωσήφ! Ζήλεψαν οι άγγελοι την αγνή ψυχή σου και την πήραν κοντά τους. Δεν πειράζει όμως γιατί το σημαντικότερο κομμάτι της έμεινε εκεί που ανήκει. Βαθιά μέσα στις καρδιές μας. Το σώμα σου έφυγε, ένα υλικό περιτύλιγμα που κρατούσε την ψυχή σου εδώ, ο Ιωσήφ όμως δεν θα φύγει ποτέ. Στην γειτονιά των Αγγέλων σπείρε τρέλα και γέλιο όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις. Περπάτα με βήματα σταθερά και δυνατά στην πύλη του Παραδείσου και άνοιξέ την. Μην ψάξεις τα κλειδιά! Τα έχεις μέσα σου! Πάντα τα είχες. Αδελφέ μας θυμήσου αυτό! Πρώτα θα φύγουμε εμείς και μετά εσύ!

Οι φίλοι σου

Μάνος, Χρίστος, Θανάσης, Πάρις

Α.Ο.Φ.ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων μετά τη θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Ιωσήφ Βαλμά, γιού της Προέδρου του Συλλόγου Ντόλυς Βαλμά συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος
Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ στην εξόδιο ακολουθία
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια
Να δημοσιεύσει το παρόν στον Τοπικό τύπο, και στην Ιστοσελίδα του ΑΟΦ
στο facebook

Για το Δ.Σ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ

Ο Αντιπρόεδρος  Σακελλάρης Γιώργος

Ο Γραμματέας Λάβδας Αντώνης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.