Η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στη Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου. Στην 25η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο από τις 10 έως τις 20 Οκτωβρίου 2013, η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στην Ερμούπολη, την παράσταση «Κομμάτια και Θρύψαλα» του Γ. Σκούρτη, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσαπέκου. Η παράσταση είχε παρουσιαστεί και στο κοινό της Άνδρου τον Ιούνιο του 2011, σημειώνοντας και τότε μεγάλη επιτυχία.

Η συμμετοχή αυτή ήταν μια πολύ όμορφη και διδακτική εμπειρία για τα μέλη της ομάδας, που ήρθαν σε επαφή και αντάλλαξαν απόψεις με άλλους ερασιτέχνες ηθοποιούς και συντελεστές του θεάτρου, παρακολούθησαν πολύ καλές παραστάσεις και σεμινάρια.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ειρήνη Δάμπαση της Καϊρείου Βιβλιοθήκης για την προσφορά της.

Λαϊκή Σκηνή Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.