Εργο Γιώργου Σαλταφέρου

Ο Ανδριώτης Γιώργος Σαλταφέρος συμμετέχει στην ομαδική έκθεση υπό τον τίτλο «Riders on the storm» που οργάνωσε η Gallery genesis για τα 4 χρόνια λειτουργίας της. Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαρτίου 2014.

Η επιμελήτρια της έκθεσης Ίριδα Κρητικού γράφει μεταξύ άλλων προλογίζοντας την έκθεση: «Η ομαδική εικαστική έκθεση «Riders on the Storm», σχεδιάστηκε για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της Γκαλερί Genesis τον Φεβρουάριο του 2014, διαδεχόμενη το «Survival Kit» (Φεβρουάριος 2011) και το «Human Resourses» (Φεβρουάριος 2012) αλλά και το «I Never Promised You a Rose Garden» (Φεβρουάριος 2013).

… Οι ετήσιες αυτές εκθέσεις δεν είναι τίποτε άλλο από ένα επίκαιρο «ημερολόγιο καταστρώματος», από έναν ανεμοδείκτη καταστάσεων και συναισθημάτων που καταγράφει τις ψυχικές, αισθητικές και νοητικές μεταπτώσεις της πόλης και των ανθρώπων της. Με το 2014 να προχωρά προς τον δεύτερο μήνα του, οι «Καβαλλάρηδες» μεσούσης της Καταιγίδας είμαστε βεβαίως εμείς. Άλλοτε σκοτεινοί και αμφίβολοι σαν τους καιρούς που διανύουμε, άλλοτε απαστράπτοντες, ευθυτενείς και θαρραλέοι, σαν έτοιμοι από καιρό να διασχίσουμε τους κεραυνούς μέσα στη νύχτα. Με ποια πολεμοφόδια και με ποια συντροφιά; Ας αφήσουμε τα έργα να μιλήσουν…»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.