ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων υλοποιεί  Σχέδιο Δράσης με τίτλο: «ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ».

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης που υλοποιείται στην Άνδρο και απευθύνεται σε γυναίκες ευάλωτων κοινωνικά ομάδων του πληθυσμού (μακροχρόνια άνεργες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ, μονογονεικής οικογένειας, μετανάστριες, γυναικών σε κατάσταση φτώχειας και απειλούμενων από φτώχεια, θύματα ενδοοικογενειακής βίας κ.α.) κ έχει σκοπό την συμβουλευτική υποστήριξη, ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ημερίδα με θέμα: «O Ρόλος της γυναίκας και η βία που υφίσταται στην εποχή μας». Ο κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Κύριος Σαϊβανίδης Παναγιώτης,  ΜSc Kλινική Ψυχολογία και θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου, στις 23 Φλεβάρη 2014. Ώρα έναρξης στις 11: 30 π.μ. Είσοδος Ελεύθερη.

Πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2282023063. καθημερινά 10.00 – 15.00

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.