«Ο Δήμος Άνδρου συμμετείχε μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για πρώτη φορά στην έκθεση Vacantiebeurs 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από 14 έως 19 Ιανουαρίου 2014.

Η συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση, επετεύχθη ύστερα από επισταμένες πιέσεις των επαγγελματιών της Άνδρου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας Ολλανδών στο νησί θεώρησαν ότι η οργανωμένη παρουσία και προβολή των νησιών στην Ολλανδία  θα λειτουργούσε ευεργετικά για την προσέλκυση περισσοτερων γραφείων τουρισμού στην Άνδρο.

Τα εγκαίνια έγιναν στις 14 Ιανουαρίου 2014 και το περίπτερο μας επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι γεύτηκαν ανδριώτικα γλυκά και τσίπουρο των ζαχαροπλαστείων «Δημήτρης Λάσκαρης» και «Ανθός Γαυρίου».

Στην έκθεση συμμετείχαν από την τουριστική επιτροπή του Δήμου Άνδρου τα μέλη: κ. Ιωάννα Χαλά, κ. Ευφροσύνη Τριδήμα και κ. Χαράλαμπος Χώνας καθώς και οι επαγγελματίες κ. Δανάη Τσιμή (Ξενοδοχείο  Mare E. Vista, Επαμεινώνδας, Μπατσί Άνδρος ), κ. Ζαννής Θωμάς (Capriccio Bar, Μπασί Άνδρου) και κ. Ιωάννης Θωμάς (Ταβέρνα Σταμάτης, Μπατσί Άνδρος).

Τα μέλη και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Άνδρου ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εν λόγω Έκθεση και συγκεκριμένα, τα Ζαχαροπλαστεία «Δημήτρης Λάσκαρης» και «Ανθός Γαυρίου», το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Χώρας «Η Αγία Θαλασσινή» για την προσφορά τοπικών προϊόντων, την κ. Αγγελική Στρατή για τη φωτογράφηση της έκθεσης και τις κ.κ. Φωτοπούλου και Σκαρβέλη από τον ΕΟΤ Ολλανδίας για την αρωγή τους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.