Διακήρυξη συνεργασίας των δημοτικών παρατάξεων

Ανδριώτες και Ανδριώτισσες

Οι δημοτικές παρατάξεις «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» και «ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», και εμείς ως επικεφαλείς τους, ανταποκρινόμενοι στα μηνύματα των καιρών και της εποχής μας αποφασίσαμε την κοινή κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου με ένα ενιαίο συνδυασμό συνεργασίας, τον συνδυασμό «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ».

Οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή κρίνοντας δύο καθοριστικούς παράγοντες: Την ειλικρινή και απροσχημάτιστη πρόσκληση σε συνεργασία από τον σημερινό Δήμαρχο Άνδρου, τον Γιάννη Γλυνό, ώστε να δημιουργηθεί μια μεγάλη Δημοτική παράταξη από όλους τους συνδυασμούς που το 2010 συμμετείχαν στις εκλογές και ακόμα την διαπιστωμένη από όλους αλήθεια ότι δεν υπάρχουν στο νησί ζητήματα που να χωρίζουν τους Ανδριώτες. Σημαντικό ρόλο στην δημιουργία αυτής της συμπαράταξης έχει και η πολιτικοοικονομική κατάσταση στην χώρα, που γκρέμισε τα μέχρι σήμερα γνωστά κομματικά στερεότυπα.

Η απόφασή μας αυτή στηρίζεται από την  συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετείχαν στους δύο συνδυασμούς στις εκλογές του 2010 και τυχαίνει της αποδοχής και της έγκρισης της πλειοψηφίας των Ανδριωτών ανεξάρτητα από την μέχρι τώρα παραταξιακή και πολιτική τους  προτίμηση. Επιθυμία μας ήταν να συμμετέχουν και οι  τρεις συνδυασμοί που το 2010 διεκδίκησαν την ψήφο των Ανδριωτών όμως αυτό δεν έγινε δυνατό.

Όσοι θα είμαστε υποψήφιοι στον συνδυασμό  «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» αλλά και όλα τα στελέχη και οι φίλοι των δύο συνδυασμών  δεσμευόμαστε μπροστά στους Ανδριώτες:

Να ολοκληρώσουμε τα έργα υποδομής που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα μέσα στην πενταετή θητεία του Συμβουλίου που θα εκλεγεί τον Μάιο του 2014.

Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια για τουριστική και αγροτική ανάπτυξη με έμφαση στην μεταποίηση γιατί μόνο μια τέτοια οικονομική ανάπτυξη μπορεί να κρατήσει τους νέους Ανδριώτες στην Άνδρο.

Δεσμευόμαστε να είμαστε παρόντες πάντα κοντά σας και δίπλα σας, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα μεγάλα και στα μικρά, για μια ΑΝΔΡΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, σε ένα δύσκολο περιβάλλον οικονομικό και αυτοδιοικητικό.

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ.

Καλούμε όλους τους Ανδριώτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που ανοίγει μια νέα ελπιδοφόρο εποχή για την Άνδρο, για μια ενωμένη και δυνατή Άνδρο.

Με πατριωτικούς  χαιρετισμούς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ                                                                                        ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ                                                              ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»                                                   ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΔΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.