Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Άνδρος της Ζωής μας»

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, σε όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας στον  χωρίς συναλλαγές και υπόγειες διαδρομές αγώνα μας. Δώσαμε έναν αγώνα καθαρό, με περηφάνια και αξιοπρέπεια, που αναγνωρίστηκε για το ήθος, την ευπρέπεια και την σαφή αυτοδιοικητική του στόχευση, ακόμα και από τους αντιπάλους μας. Πιστεύουμε ότι καταδείξαμε την ποιοτική μας διαφορά, καταδείξαμε την προγραμματική μας διαφορά, και μέρα με την ημέρα, σε κάθε τομέα ξεχωριστά,  καταδείξαμε έναν άλλο τρόπο σκέψης και μια άλλη μέθοδο εργασίας, που χτίσαμε όλοι μαζί. Είπαμε τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς να στρογγυλέψουμε το λόγο μας και στρέψαμε τη συζήτηση γύρω  από τα πραγματικά προβλήματα της Άνδρου, με πολιτικό προσανατολισμό, με απτό σχεδιασμό, με  εφικτές προτάσεις και λύσεις. Η μάχη δόθηκε με άνισους όρους. Οι αντίπαλοι μας, εκπρόσωποι ενός πολιτικού κατεστημένου, εδώ και δεκαετίες, τάξανε, εκβιάσανε, ρουσφετολογήσανε, για να συνεχίσουν να κρατούν αλυσοδεμένους τους πολίτες.

Εμείς αυτά τα δεσμά θέλαμε να σπάσουν. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε τον αγώνα της διεκδίκησης και της Ανατροπής. Το αποτέλεσμα που φέραμε αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Τα προβλήματα είναι σοβαρά και η συμβολή μας από τη θέση που μας έταξε ο λαός θα είναι καθοριστικής σημασίας στο μέλλον. Δε θα δραπετεύσουμε και δε θα λιποτακτήσουμε από το χρέος, το οποίο ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε. Στο πλαίσιο αυτό, τιμώντας την εμπιστοσύνη των Ανδριωτών, οι συνεργάτες μου και εγώ, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον αυτοδιοικητικό θεσμό με όλες μας τις δυνάμεις. Η προάσπιση των συμφερόντων του δήμου μας είναι χρέος όλων μας. Θα τηρήσουμε στο ακέραιο την εντολή που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, όπως επιτάσσει το καθήκον και η συνείδησή μας, χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Θα είμαστε εδώ, να κριτικάρουμε, να στηρίζουμε, να ενοχλήσουμε, να συμβαδίσουμε, να κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να εφαρμοστούν τα όσα προαναγγείλαμε. Έστω κι αν τα κάνουν άλλοι – που μας αντέγραψαν σε όλη μας την πορεία. Δεν διεκδικούμε την πατρότητα των έργων και των λύσεων, αλλά την υλοποίησή τους.

Θα είμαστε εδώ για να αποφευχθούν φαινόμενα κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρησης, όπως δυστυχώς συνέβησαν στο παρελθόν. Θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και έφθασε μέχρι εδώ, δεν σταματά. Είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αποφασισμένοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.