Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Εμπειρικείου Γυμνασίου Χώρας Άνδρου και του Γενικού Λυκείου Χώρας Άνδρου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους:

ΠΟΛΕΜΗ ΣΠΥΡΟ, ΠΟΛΕΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ & ΕΛΙΖΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ, ΤΗΝΟΥ,  ΑΝΔΡΟΥ, ΚΕΑΣ, ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟΥ, GOLDEN STAR FERRIES, ΤΑΤΤΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ, FAST FERRIES, ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΚΗ, ΤΣΕΠΕΡΚΑ Ι. και Χ. ΜΟΥΓΗ Β. και Ε. ΛΟΓΟΘΕΤΗ Ε. και Α. για την οικονομική ενίσχυση της αποστολής της χορωδίας των σχολείων μας στη Νάπολη της Ιταλίας, η οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή τους. Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Άνδρου και όσους συνέβαλαν και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η προσπάθεια των παιδιών υπό την καθοδήγηση της μαέστρου- καθηγήτριας Μουσικής Όλγας Πριμέντα  είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση της 2ης θέσης  με βαθμολογία 92/100 στον 9ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ «LUIGI DENZA» που πραγματοποιήθηκε στο Castellamare di Stabia – Νάπολης  από 12 έως 17 Μαΐου 2014.

Στο διαγωνισμό που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας συμμετείχαν 19 χορωδίες από 6 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία , Βουλγαρία, Ρουμανία και Πολωνία).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.