25 θέσεις εργασίας πρόκειται να προκηρυχθούν –πιθανότατα εντός του Δεκεμβρίου- στον Δήμο Άνδρου. Οι θέσεις αφορούν στην κοινωφελή του Δήμου και είναι οι εξής: 5 θέσεις εργατών καθαριότητας -4 θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων  -3 θέσεις Διοικητικού – Λογιστικού -3 θέσεις Διοικητικού – οικονομικού -3 θέσεις πληροφορικής -2 θέσεις καθαριστριών κτιρίων. Από μία  θέση στις ακόλουθες ειδικότητες: Βρεφοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, εργατών ύδρευσης και εργατών αποχέτευσης.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Άνδρου είχε ζητήσει 56 θέσεις και αρχικά προσφέρθηκαν 18. Έπειτα από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις του Δημάρχου, Θεοδόση Σουσούδη, με τους αρμόδιους φορείς οι θέσεις αυξήθηκαν τελικά σε 25.

Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για τον χρόνο κατά τον οποίο θα προκηρυχθούν οι παραπάνω θέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.