Με απόφαση της η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά καταργεί την διαδικασία έκδοσης του ειδικού αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας όπου αρμόδιος φορέας όπως προβλεπόταν ήταν ο ΣΕΤΕ και επαγγελματικές οργανώσεις που είχαν συνάψει σύμβαση με αυτόν.

Συγκεκριμένα η συγκεκριμένη διαδικασία είχε νομοθετηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την πρώην Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη και καθόριζε ότι αρμόδιος φορέας για την έκδοση του ειδικού αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) ή επαγγελματικές οργανώσεις και ενώσεις μέλη αυτού στις οποίες ο Σ.Ε.Τ.Ε. αναθέτει με έγγραφη σύμβαση.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα υπουργική απόφαση που καταργεί η νυν αναπληρώτρια υπουργός η επιχείρηση έπρεπε να υποβάλλει στο φορέα αίτηση για την έκδοση του ειδικού αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας για αριθμό δωματίων ή/και διαμερισμάτων ίσο με τη δυναμικότητα του καταλύματος.

Με την αίτηση συνυποβάλλεται φωτοαντίγραφο του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (Ε.Σ.Λ.) του καταλύματος και υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης ότι το Ε.Σ.Λ. βρίσκεται σε ισχύ και ότι δεν έχει επέλθει μεταβολή της αναγραφόμενης στο Ε.Σ.Λ. δυναμικότητας του καταλύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.