paralia-gavriou-prin paralia-gavriou-meta

«Εργασίες καθαρισμού στην παραλία Γαυρίου πραγματοποιήθηκαν σήμερα υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας και φυσικά με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών και υπαλλήλων του Δήμου.

Την ουσιαστική «μεταμόρφωση» της παραλίας μπορείτε να διαπιστώσετε στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μίλτος Κάρλος, σε μία προσπάθεια να ευχαριστήσει δημόσια τους εθελοντές κ.κ. Γιάννη Βιταλιώτη και Ανδρέα Μίχα, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε βάζουν πάντα πλάτη. Παράλληλα ο κ. Κάρλος ευχαρίστησε την κ. Ρέρρα για το κέρασμα ενώ έκανε έκκληση προς τους πολίτες να βοηθήσουν ώστε η παραλία να παραμείνει καθαρή, προτρέποντας  όλους να μην πετούν αλόγιστα χορτάρια, κλαδιά και σκουπίδια.

Συγχαρητήρια στον κ. Κάρλο για την πρωτοβουλία αλλά και όσους βοήθησαν για το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα».

androsportal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.