Πρώτα στην λίστα βρίσκονται δύο έργα που αποτελούν εκκρεμότητα για την αναβάθμιση του  ρόλου της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην εγχώρια αγορά ΑΠΕ: Το πρώτο αφορά την έναρξη λειτουργίας του υδροηλεκτρικού έργου του Ιλαρίωνα και το άλλο η προώθηση του μεγάλου αιολικού πάρκου της εταιρείας στην Άνδρο.

Η εταιρεία βρίσκεται σε περίοδο ανάπτυξης, εμφανίζοντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα και υλοποιεί ένα φιλόδοξο business plan που περιλαμβάνει επενδύσεις ύψους 327 εκατ. ευρώ για την τετραετία 2014 – 2017. Βεβαίως οι επενδύσεις αυτές αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν για όλους τους εν Ελλάδι επενδυτές με κυριότερο το θέμα της χρηματοδότησης, αν και για το έργο της Άνδρου φαίνεται ότι υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Με το πρόγραμμα επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗΑΝ στόχος είναι ο υπερδιπλασιασμός του χαρτοφυλακίου εγκατεστημένης ισχύος ώστε η εταιρεία να φτάσει τα 313 Μεγαβάτ σε λειτουργία, έναντι 148 Μεγαβάτ σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.