Ολοκληρώθηκε και από 15 Ιουνίου, είναι διαθέσιμη σε όποιον επιθυμεί να την επισκεφθεί, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.andros.gr, ο επισκέπτης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το νησί, να μάθει την ιστορία του, να δει πλήθος φωτογραφιών, να μάθει για το πώς μπορεί να φτάσει στην Άνδρο, να κλείσει τα εισιτήρια μετάβασης, αλλά και να βρει δωμάτιο διαμονής.

Κεντρική φιλοσοφία στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας ήταν το www.andros.gr να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «όχημα» για την προβολή του νησιού μας, βοηθώντας έτσι στην αύξηση των επισκεπτών. Σε πρώτη φάση η ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά, τα αγγλικά (σε λίγες ημέρες) και τα γερμανικά. Στόχος είναι μέχρι το φθινόπωρο να είναι διαθέσιμη σε πέντε, τουλάχιστον, γλώσσες.

Μια βασική καινοτομία της νέας ιστοσελίδας του Δήμου είναι το «ημερολόγιο εκδηλώσεων», που επιτρέπει στον υποψήφιο επισκέπτη αλλά και στον κάτοικο του νησιού και σε όποιον άλλον το επιθυμεί, να πληροφορηθεί τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο νησί μέχρι και το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου. Το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου παρακαλεί θερμά φορείς και συλλόγους που διοργανώνουν εκδηλώσεις να ενημερώνουν σχετικά, ώστε οι εκδηλώσεις τους να συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη ενότητα.

Τεχνολογικά, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου είναι απολύτως φιλική στους χρήστες κινητών τηλεφώνων νέας τεχνολογίας και tablets, καθώς αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός εκείνων που επιλέγουν για την ενημέρωσή τους τα συγκεκριμένα μέσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.