Yoga @ NOA

sel-9-august-at-noa-5

Με την Μαριέλλα Μαρκιανού Σπηλιοπούλου Τον Αύγουστο,  κάθε Τρίτη και Παρασκευή 10:00—11:00 το πρωί.

Καλλιτεχνικό εργαστήρι @ ΝΟΑ

Στόχος μας είναι τα παιδιά 3-7 ετών να ενεργοποιήσουν τη δημιουργική τους διάθεση μέσα από τις τέχνες, να ανακαλύψουν άγνωστες τεχνικές και υλικά, να πειραματισθούν, να συνεργαστούν και να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους  μέσα από τη μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, το χορό,  τα πειράματα και τη ζαχαροπλαστική. Εισηγήτρια:  Λούτα Ντάνια, θεατρολόγος – βρεφονηπιοκόμος. Ώρες εργαστηρίου : από την Δευτέρα 3 Αυγούστου καθημερινές  11:00 – 13:00

sel-9-august-at-noa-4

sail @ NOA

Τα θερινά τμήματα ιστιοπλοΐας ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου 2015. Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη 10:30—13:30  παιδιά 6 ετών και άνω , μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους προπονητές μας κκ. Πάχο Παπαστεφάνου και Βασίλη Σταμούλη ή στην επόπτρια εισόδου του ΝΟΑ.  καθημερινά 10:30—17:30 Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το παιδί να ξέρει να κολυμπά.

scuba dive @ NOA

Σε συνεργασία με  το καταδυτικό κέντρο ScubAndros  προσφέρoυμε, και φέτος    προγράμματα αυτόνομης κατάδυσης για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν εύκολα και γρήγορα  την αυτόνομη κατάδυση (Scuba Experience) η ακόμα να πάρουν πτυχίο δύτη ανοιχτής θάλασσας  (Open water diver).

swim @ NOA

Μαθήματα κολύμβησης στον ΝΟΑ κάθε Τρίτη & Πέμπτη, ώρα 16:00 με τον κ. Κοσμά   Χατζηγρηγορίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.