sel-11-mitropolitis

French President Francois Hollande attends a news conference with Croatian President Ivo Josipovic at the Elysee Palace in Paris October 9, 2012. REUTERS/Philippe Wojazer (FRANCE - Tags: POLITICS)
French President Francois Hollande attends a news conference with Croatian President Ivo Josipovic at the Elysee Palace in Paris October 9, 2012. REUTERS/Philippe Wojazer (FRANCE – Tags: POLITICS)

Προς

τον Έξοχώτατο Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Francois Gerard Georges Νicolas Hollande

Εις Παρισίους

Ερμούπολη, 14 Ιουλίου 2015

Εξοχώτατε κ. Πρόεδρε ως Επίσκοπος της Σύρου, ενός νησιού, το όποιο αγαπάτε και το όποιο έχετε συχνά επισκεφθεί, του οποίου η πρωτεύουσα Ερμούπολη αποτελεί έκφραση της αποφασιστικότητας των Ελλήνων για πρόοδο και δημιουργία, αλλά και ως Έλλην πολίτης, αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να Σάς ευχαριστήσω και να Σάς συγχαρώ για τη στήριξη πού προσφέρατε στην δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας, συμμεριζόμενος την αγωνία όλων μας, όπως αυτή διερμηνεύθη στο πρόσωπο του αξιότιμου κυρίου Πρωθυπουργού, κατά τις πρόσφατες κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδος και της Ευρώπης εξελίξεις.

Επί τούτοις, συγχαίροντες και για τη σημερινή εθνική εορτή της Γαλλίας, για την 2261] επέτειο από την άλωση της Βαστίλλης, διατελούμε

Μετά τιμής και Σεβασμού

† Ο ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.