Ένα πολύ σημαντικό έργο, που ενισχύει αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα που έχει η Άνδρος στην πυρόσβεση, ολοκληρώθηκε, παραδόθηκε και εντάχθηκε ήδη στο συνολικό επιχειρησιακό σχέδιο της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για 21 νέους κρουνούς υδροληψίας, που προστέθηκαν και ενίσχυσαν το υπάρχον δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άνδρου. Οι κρουνοί τοποθετήθηκαν σε σημεία τα οποία επιλέχτηκαν με τα ακόλουθα κριτήρια: Ευκολία πρόσβασης ακόμη και μεγάλων πυροσβεστικών οχημάτων.-Δυνατότητα παροχής άφθονου νερού. Επικινδυνότητα περιοχής.

Οικονομικό κόστος. Χιλιομετρική απόσταση ανάμεσα στα προτεινόμενα σημεία.

Τα σημεία προτάθηκαν από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, ενώ τη χρηματοδότηση του έργου ανέλαβε εξ΄ ολοκλήρου ομάδα χορηγών.

Ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Σουσούδης και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Προστασίας, Αντώνης Λάβδας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τους δωρητές – χορηγούς. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:

Τις οικογένειες Επαμεινώνδα Λογοθέτη, Σπύρου Πολέμη, Βασίλη Μουγή, Λευτέρη Πολέμη, Αντώνη Αμωράτη, Γιάννη Τσεπέρκα, Χρήστου Κοκκίνη, Μάκη Κουρτέση, Λίλιαν Μαντοπούλου, Τάσου Μαρούση, Κυριάκου Σιγάλα, Γιάννη Στρατή, Γιώργου Σύμπουρα, Ιωάννη Παλαιοκρασσά, Αλκη Μαργέτη, Ειρήνης Βασιλοπούλου – Μαντζαβελάκη, Αντώνη Εξαδάκτυλου, καθώς και: Σύλλογο των Απανταχού Αποικιανών, Soap by Eleni.

Η ενέργειά τους δείχνει πως ενωμένοι και με συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.