Από αυτήν εδώ τη στήλη κάθε μήνα θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες της «Ανδριακής» για τις δραστηριότητες του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων. Ο σύλλογος που εδρεύει στη Χώρα, ιδρύθηκε το 1931 και πρόκειται για ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία των Κυκλάδων, το οποίο διατηρεί τμήμα ποδοσφαίρου και στίβου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κυκλάδων και μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει δώσει τρεις επίσημους αγώνες. Ο πρώτος ήταν για το Κύπελλο και ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Α.Ο. Σύρου με 6-0. Οι άλλοι δύο για το Πρωτάθλημα, φέρνοντας 0-0 στη Χώρα με την Άνω Μερά Μυκόνου και γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον ΑΟΣ τη 2η αγωνιστική. Προπονητής του Ανδριακού είναι ο Στέφανος Μεϊμαρόγλου και στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δεμένο και καλό σύνολο, ικανό να κάνει την έκπληξη στο φετινό Πρωτάθλημα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο ΑΟΦ είναι η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί την Άνδρο στο Πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Διακρίσεις στον στίβο

Η ομάδα Στίβου του Ανδριακού πραγματοποίησε δυναμικό παρόν στους διασυλλογικούς αγώνες Δήλεια τα οποία διεξήχθησαν στο νησί της Μυκόνου το Σάββατο 10/10/2015. Σε έναν αγώνα με συμμετοχή περισσότερων των 340 αθλητών, από σωματεία των Κυκλάδων αλλά και της Αττικής (Πανελλήνιος, Α.Ο Φιλοθέης, Α.Ο Χολαργού), με έντονο ανταγωνισμό και κακές καιρικές συνθήκες η 11μελής ομάδα μας διακρίθηκε και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του Ανδριακού:

Ο Κωνσταντίνος Πιπέρας κατέκτησε την πρώτη θέση στα 150μ. Παμπαίδων Α΄.Τα κορίτσια Ηλιάννα Χώνα, Φένια Κρίτη, Ευθαλία Παπαδοπούλου, Ελένη Ζουμή κατέλαβαν την τρίτη θέση στη σκυταλοδρομία 4 Χ 50μ. στην κατηγορία μίνι παγκορασίδων.
Η 4η Άννα-Μαρία Σακολάρι αναδείχθηκε τέταρτη στο ύψος παγκορασίδων Β’.Η Ελένη Ζουμή κατετάγη επίσης τέταρτη στα 50μ. μίνι παγκορασίδων Β’ και η Δήμητρα Ζουμή κατέλαβε την πέμπτη θέση στο μήκος παγκορασίδων Α’.

Προπονητής είναι ο Δημήτρης Τσορτανίδης ο οποίος και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά για να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Νίκος Νικόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.