Λόγω  της πολύ έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών του Οκτωβρίου, παρασύρθηκαν καπάκια από τα φρεάτια του Μπατσίου, με αποτέλεσμα να γεμίσουν φερτά υλικά και να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σε περίπτωση νέων, έντονων, βροχοπτώσεων να πλημμυρίσει η περιοχή.

Έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση του Δημάρχου Άνδρου, Θεοδόση Σουσούδη, με τον ομόλογό του της Τήνου, κ. Σίμο Ορφανό, έφθασε στην Άνδρο αποφρακτικό από την Τήνο και μέσα σε τρεις ώρες, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των υδραυλικών της δημοτικής ενότητας Υδρούσας, τα φρεάτια είχαν καθαρισθεί.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τόσο τον Δήμαρχο Τήνου κ. Ορφανό για την άμεση ανταπόκριση, όσο και τις εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries για την δωρεάν μεταφορά του αποφρακτικού. Ευχαριστεί, επίσης, τους υδραυλικούς της δημοτικής ενότητας Υδρούσας για την άμεση κινητοποίηση και αντιμετώπιση του προβλήματος.

Γρ. Εν. Δ. Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.