250 ευρώ διέθεσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροταντάλου ύστερα από αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας κ. Θοδωρή Μπόθου, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο οδικό δίκτυο, το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:

Μετά από τις πρόσφατες πλημμύρες το οδικό Δίκτυο του Μακροταντάλου υπέστη σημαντικές ζημιές που δυσκολεύαν τις μετακινήσεις των μόνιμων κατοίκων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροταντάλου ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του Προέδρου του τοπικού διαμερίσματος Μακροταντάλου, διέθεσε από το Ταμείο του το πόσο των 250 ευρώ, για την πληρωμή των εξόδων που απαιτούνταν για την αποκατάσταση των ζημιών. Έτσι αποκαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό το οδικό δίκτυο στις περιοχές Χάρτες, Σιδόντα, Άγιο Ιωάννη, Παλαιστού και Βαρίδι. Ο Σύλλογος μας παραμένει πάντα ενεργός και στο πλευρό των μελών και των κατοίκων της περιοχής σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

androsportal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.