sel-12-andriakos

Από την τελευταία μας επικοινωνία μέσω της αγαπημένης μας εφημερίδας, ο Ανδριακός έδωσε πέντε αγώνες για το Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, πετυχαίνοντας δύο νίκες, μια ισοπαλία, ενώ γνώρισε και δύο ήττες. Συγκεκριμένα για την 3η αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας Άνδρου, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Άνω Μερά Μυκόνου, σ’ ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αλλά λόγω ατυχών συγκυριών δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στη συνέχεια της διοργάνωσης, ο Ανδριακός πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες, επικρατώντας στη Σύρο με 2-1 του Α.Ο. Πάγου και 3-1 του Πανμηλιακού εντός έδρας. Όμως τα επόμενα δύο παιχνίδια είχαν ατυχή κατάληξη για την ομάδα του νησιού μας, καθώς ηττήθηκε με 3-0 στη Μύκονο από τον Α.Ο. Μυκόνου και με 1-0 στην Άνδρο από τον Α.Ο. Σύρου. Σε αυτό το παιχνίδι ο Ανδριακός ήταν άτυχος, με αποτέλεσμα να χάσει έναν αγώνα που με βάση την εμφάνισή του θα έπρεπε να είχε κερδίσει.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων, θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στις δύο ναυτιλιακές εταιρείες, CYCLADES FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.

Νίκος Νικόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.