Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου που έθεσε στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο σύλλογός μας μετά την τελευταία μας επικοινωνία μέσω της φιλόξενης γωνιάς της Ανδριακής, έδωσε τρία παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

sel-12-andriakos-1

Συγκεκριμένα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στη Μύκονο με την Άνω Μερά, συνέτριψε στην Άνδρο 3-0 τον Α.Ο. Πάγου και ηττήθηκε 1-0 στη Μήλο από τον Παμμηλιακό, σε ένα ταξίδι που διήρκησε συνολικά 48 ώρες εκ των οποίων οι είκοσι εν πλω!!! Η ομάδα μας μοιράσθηκε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Άνω Μερά Μυκόνου και έδωσε αγώνα μπαράζ, τον οποίο έχασε με σκορ 2-1.

Συνεπώς ο ΑΟΦ στη συνέχεια του Πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στη φάση για την παραμονή στην κατηγορία και θα ξεκινήσει με πλεονέκτημα τριών βαθμών. Θα δώσει συνολικά 10 παιχνίδια, πέντε εντός και άλλα τόσα εκτός έδρας και οι αντίπαλοί μας είναι οι εξής: Φιλώτι Νάξου, Παμμηλιακός, Α.Ο. Πάγου Σύρου, Α.Ο. Πάρου και Πανσιφναϊκός.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Ανδριακός θα πρέπει να πραγματοποιήσει πέντε δαπανηρά ταξίδια σε Νάξο, Μήλο, Σύρο, Πάρο και Σίφνο. Ο σύλλογός μας χρειάζεται την οικονομική στήριξη όλων και όσοι έχετε την ευχέρεια παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με τον πρόεδρό μας Κύριο Νικόλαο Ι. Καλογερά στο τηλέφωνο 6976 591 5056976 591 5056976 591 505 ή στο 22820-24130.

Διακρίσεις για το στίβο του Ανδριακού

Η Ομάδα Στίβου του Ανδριακού άνοιξε την αυλαία για τον κυκλαδίτικο κλασικό αθλητισμό, στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά το Σάββατο 9/1/’16. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελούνταν από τρεις νεαρές αθλήτριες στην κατηγορία των παγκορασίδων β’ και μια στην κατηγορία των μίνι. Τα κορίτσια του Συλλόγου μας συμμετείχαν για δεύτερη φορά σε οργανωμένους αγώνες. Η μεγάλη συμμετοχή και ο ανταγωνισμός της διοργάνωσης, δεδομένου του τόπου διεξαγωγής, εμπλούτισαν τις εμπειρίες των αθλητριών μας και τις πείσμωσαν για υψηλότερες διακρίσεις! Πιο συγκεκριμένα: 1) Παπαδοπούλου Ευθαλία (μίνι): 3η στο άλμα σε μήκος (3,62μ.), 4η στα 50μ.(8,57 δευτ.). 2) Ζουμή Ελένη (παγκ. β’): 17η στο άλμα σε μήκος (3,55μ.),13η στα 60μ.(9,62 δευτ.). 3) Χώνα Ηλιάννα (παγκ. β’): 18η στο άλμα σε μήκος (3,51μ.),39η στα 60μ.(10 δευτ.). 4) Κρίτη Φένια (παγκ. β’): 30η στα 60μ.(9.75δευτ. ). Η Παπαδοπούλου 4η στο άλμα σε μήκος

Η Ομάδα Στίβου του Ανδριακού παρευρέθηκε για δεύτερη φορά, στην προπονητική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά την Κυριακή 25/1/16. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελούνταν από τρεις νεαρές αθλήτριες στην κατηγορία των παγκορασίδων β’ και τρεις στην κατηγορία των μίνι και έναν αθλητή στους παμπαίδες β΄. Πιο συγκεκριμένα: 1) Παπαδοπούλου Ευθαλία (μίνι): 4η στο άλμα σε μήκος (3,55μ.) 2)Τσορτανίδου Μαρία (μίνι): 10η στο άλμα σε μήκος (3,37μ.) 3)Δουδουσάκη Βιολέττα (μίνι): 15η στο άλμα σε μήκος (3,20μ.) 4) Κρίτη Φένια (παγκ. β’): 31η στα 60μ.(9,60 δευτ. ) 5) Χώνα Ηλιάννα (παγκ. β’): 38η στα 60μ.(9,87 δευτ.) 6) Πετράκη Στέλλα (παγκ. β’): 12η στη σφαιροβολία (4,50 μ.) 7) Τσορτανίδης Σταύρος (παμπ. β’): 27ος στα 60μ. (9,53 δευτερ.)

Θερμές ευχαριστίες σε CFF και GSF

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ναυτιλιακές εταιρίες CYCLADES FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES για τη στήριξη που παρέχουν στα τμήματα του συλλόγου μας.

Νίκος Νικόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.