sel-1-polemi

Ο  Διεθνής Οργανισμός Ναυτιλίας (International Maritime Organisation –ΙΜΟ-) αναγνώρισε  και δημοσίευσε ερευνητικά αποτελέσματα της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Δέσποινας  (Νινέτα) Πολέμη του Πανεπιστήμιο Πειραιώς.  Η κ. Πολέμη είναι η πρωτοπόρος στην έρευνα «Κυβερνο-Ασφάλειας Λιμενικών Πληροφοριακών  Συστημάτων και Προμηθευτικών Αλυσίδων».

Για το λόγο αυτό το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής (Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας) της απένειμε  τιμητική πλακέτα κατά την διάρκεια του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε  στις 3/12/15 στο Ευγενίδιο Ίδρυμα.

Η κ. Πολέμη έχει πολλές  δημοσιεύσεις της ερευνητικής της δραστηριότητας σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει αναγνωριστεί το έργο της διεθνώς.    Έχει δώσει πλήθος διαλέξεων σε παγκόσμια συνέδρια ως και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο ΝΑΤΟ. Είναι επιστημονικός  ανάδοχος εθνικών και ευρωπαϊκών έργων με θέμα Κυβερνο-Ασφάλεια και ειδικότερα στην ναυτιλία.

Η κ. Πολέμη έχει σπουδάσει στην Αμερική όπου κατείχε ακαδημαϊκές θέσεις. Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εξελέγη από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στη Τμήμα Πληροφορικής. Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και διευθύντρια στην κατεύθυνση Ασφάλειας Συστημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και του Εργαστηρίου Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η κ. Πολέμη κατάγεται από τις Στενιές Άνδρου και διατηρεί σπίτι στην Κουμανή, το οποίο επισκέπτεται συχνά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.