Νέος προπονητήςsel-12-pepito-andriakos

Ο «Πεπίτο» επέστρεψε στον πάγκο μετά από τέσσερα χρόνια

Σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ανδριακού προχώρησε το Δ.Σ. του συλλόγου, ύστερα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων μηνών. Στον πάγκο της ομάδας μας τον Στέφανο Μεϊμαρόγλου, αντικατέστησε ο ιδιαίτερα γνωστός στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο Φίλιππος Ανύσης. Πρόκειται για παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ιστορικού συλλόγου, καθώς και για διατελέσαντα επί μια δεκαετία προπονητή της ομάδας μας, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο μετά από τέσσερα χρόνια.

Στο ντεμπούτο του ο «Πεπίτο», κάτοχος διπλώματος UEFA B’, οδήγησε τον Ανδριακό σε θρίαμβο επί του Πανσιφναϊκού με το εμβληματικό 8-0. Το ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ για την παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στο προηγούμενο παιχνίδι o Ανδριακός είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1 εκτός έδρας από τον Α.Ο. Πάρου. Μετά τη νίκη της σε βάρος του Πανσιφναϊκού βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου

sel-12-andriakos-1

Στις 11 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου διεξήχθησαν διασυλλογικοί αγώνες στίβου στην κατηγορία «μίνι» κοριτσιών και αγοριών. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 60 περίπου αθλητές από τα Σωματεία του Ανδριακού Ο.Φ, του Α.Ο Μυκόνου, του Αίαντα Τήνου και του Ποσειδώνα Τήνου, ενώ με συγκροτημένη ομάδα έλαβε μέρος το Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου υπό την επίβλεψη της γυμνάστριας κ. Δημητρίου.

Η κατάταξη των Αδριωτών αθλητών που ανέβηκαν στο βάθρο είναι η ακόλουθη:

Μπίστης Άρης-Στυλ Δημ. Σχολείο Χώρας Άνδρου, 2ος στα 50 μ.

Μπέλο Εριγκέρτ Δημ. Σχολείο Χώρας Άνδρου, 1ος στα 600 μ.

Μπάκος Φραντσέσκο Δημ. Σχολείο Χώρας Άνδρου, 1ος στα 600 μ.

Ρέθι Ρεντιόν Δημ. Σχολείο Χώρας Άνδρου, 2ος στο άλμα σε μήκος

Μήλας Γιώργος Δημ. Σχολείο Χώρας Άνδρου, 2ος στο μπαλάκι

Κουρέτα Ντέιβη Δημ. Σχολείο Χώρας Άνδρου, 3ος στο μπαλάκι

Δύο ομάδες του Δημ.Σχολείου Άνδρου κατετάγησαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στη σκυταλοδρομία 4Χ50.

Παπαδοπούλου Ευθαλία, ΑΟΦ,2η στα 50 μ.

Μηλαίου Μαριανίνα, ΑΟΦ,3η στα 50 μ. και στο μπαλάκι.

Τσορτανίδου Μαρία, ΑΟΦ, 2η στα 600 μ.

Στηρίξτε τον Ανδριακό

Ο Ανδριακός προκειμένου συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων χρειάζεται χρήματα και οι μοναδικοί πόροι είναι οι χορηγίες, καθώς και οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Δ.Σ. Παρακαλούμε όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσετε τον ιστορικό σύλλογο ώστε να εξακολουθήσει να υπάρχει, απευθυνθείτε στον πρόεδρο Νικόλαο Ι. Καλογερά, στα τηλέφωνα 22820-24130 ή 6976 591505.

Ευχαριστούμε τις ναυτιλιακές εταιρείες

Ο Ανδριακός οφείλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες στις δύο ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί μας, την CYCLADES FAST FERRIES και την GOLDEN STAR FERRIES, για τη δωρεάν μετακίνηση των ποδοσφαιριστών και των αθλητών στίβου.

Νίκος Νικόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.