sel-1-15o-festivalΔεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από πέρσι -την Παρασκευή, 15 Ιουλίου- πρόκειται να ανοίξει την αυλαία του το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, με ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα, όπως φαίνεται από τα πρώτα σχήματα με τα οποία έχει υπάρξει συμφωνία. Η «Ανδριακή» είναι σε θέση να γνωρίζει αρκετά από αυτά τα σχήματα, ωστόσο αποφεύγει να μπει στην ονοματολογία μέχρι να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα.

Ελπίζουμε πως στο επόμενο φύλλο μας, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, θα επανέλθουμε με ένα πλήρες ρεπορτάζ καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες και να οριστικοποιηθούν τα σχήματα.

Προς το παρόν, τρία είναι τα νέα δεδομένα, συγκριτικά με πέρσι: Η ημερομηνία έναρξης (15 Ιουλίου, όπως αναφέραμε ήδη), η ημερομηνία λήξης (πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου και πιθανότατα την Κυριακή, 4 του μήνα), καθώς και το γεγονός ότι το φεστιβάλ θα «απλωθεί» σε όλο το νησί.

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Παντελής Βούλγαρης, με τους συνεργάτες του βρέθηκαν στην Άνδρο και επισκέφθηκαν χώρους στο Γαύριο και το Κόρθι, προκειμένου να επιλέξουν σε ποιούς από αυτούς θα εντάξουν εκδηλώσεις. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν πριν το Πάσχα, όταν θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.