Στο Βερολίνο και το Παρίσι ταξιδεύει η Άνδρος, συμμετέχοντας σε δυο πολύ σημαντικές εκθέσεις, κάτω από την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η πρώτη έκθεση είναι η ITB του Βερολίνου, που γιορτάζει την πεντηκοστή της επέτειο και –σύμφωνα με τους διοργανωτές- αναμένεται να έχει τόση επιτυχία όσο ποτέ, καθώς αναμένουν περίπου 10.000 εκθέτες από περισσότερες από 180 χώρες, στις 26 αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου που λαμβάνει χώρα η έκθεση.

Η έκθεση ξεκίνησε την Τετάρτη, 9 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 13 ενώ η μεγαλύτερη αύξηση εκθετών παρουσιάζεται από νέες αγορές, όπως η Ασία.

Μετά το Βερολίνο η Άνδρος έδωσε το παρών και στην διεθνή έκθεση Salon Mondial du Tourisme 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 17 έως και τις 20 Μαρτίου. Ο φετινός βασικός προσανατολισμός της έκθεσης είναι η αναζήτηση νέων προορισμών και νέων θεματικών και καινοτόμων τουριστικών προϊόντων όπως εκπαίδευσης, οινογνωσίας, οικοτουρισμού, τουρισμού για άτομα με ειδικές ανάγκες, καινοτομίας στον πολιτισμό, οικογενειακών διακοπών στην ύπαιθρο κλπ.

Το περίπτερο της Άνδρου ήταν στο χώρο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα προβολής στο εξωτερικό, εξασφαλίζοντας για τα νησιά παρουσία σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις ανά τον κόσμο. «Ο πολυνησιακός χαρακτήρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με νησιά τα οποία αποτελούν μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς, απαιτεί την παρουσία σε όλες τις σημαντικές τουριστικές εκθέσεις έτσι ώστε να καλυφθεί η γκάμα της προβολής στο σύνολό της. Γι’ αυτό  καλούνται όλοι
οι ΟΤΑ και οι επαγγελματικοί-τουριστικοί φορείς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου να έλθουν κοντά μας ώστε μέσα από μία κοινή συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα νησιά μας», δήλωσε πρόσφατα η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, αναπτύσσοντας τη φιλοσοφία της παρουσίας της Περιφέρειας στις διεθνείς εκθέσεις.

Γρ. Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.