O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, θεωρώντας τη σωστή χρήση του Διαδικτύου ως ένα επί πλέον μέσο διάδοσης του Ευαγγελίου, με τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές, κυρίως στον άκρως ευαίσθητο χώρο των νέων μας, οι οποίοι αναζητούν σ’ αυτό  όχι μόνο πληροφορίες, αλλά και φίλους, με τους οποίους θα μοιραστούν τις εμπειρίες, τα οράματα και τις ελπίδες τους, και έχοντας υπ’ όψη τη γεωγραφική ιδιαιτερότητα της Ιεράς Μητροπόλεως και την ως εκ ταύτης δυσκολία επικοινωνίας των Χριστιανών μεταξύ τους,  δημιούργησε υπό την ευθύνη  του Γενικού Διευθυντού των Κατηχητικών Σχολείων, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού, στο facebook  κλειστή ομάδα, που αριθμεί ήδη 650 μέλη, με τίτλο «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ  ΣΤΙΣ  ΡΑΧΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ» και σκοπό τη διανησιωτική γνωριμία των νέων, 18-35 ετών, τη μεταξύ τους συζήτηση και ανταλλαγή πληροφοριών, καθώς και την από κοινού διοργάνωση συναντήσεων και άλλων εκδηλώσεων.

Προσκαλούνται όσοι νέοι συμφωνούν με τις προδιαγραφές της Διαδικτυακής αυτής Ομάδας και το επιθυμούν, να γίνουν μέλη της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση   https://www.facebook.com/groups/919070891544252/?ref=ts&fref=ts.

Από την Ιερά Μητρόπολη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.