Από τον Δήμο Άνδρου ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Επειδή κάποιοι  προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των καταναλωτών και της αλήθειας, διασπείροντας επίμονα ψευδείς ειδήσεις, διευκρινίζουμε τα εξής:

1) Το θέμα της χρέωσης του νερού για τα έτη 2011-2014 για τους
καταναλωτές της Υδρούσας βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην αποκεντρωμένη, όπου αναμένουμε να εγκριθεί ή πρόταση του δήμου για χαμηλές χρεώσεις για τα έτη που δεν έγινε καταμέτρηση. Αυτή τη στιγμή και -περιμένοντας την απόφαση της αποκεντρωμένης- ο δήμος μας, έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  τις εισπράξεις των λογαριασμών ύδατος και  δεν έχει προβεί σε ΚΑΜΙΑ χρέωση, παρά τις ανυπόστατες διαδόσεις.
2) Η προσπάθεια  και η αγωνία της διοίκησής μας είναι να υπάρξουν δίκαιες
χρεώσεις και με τους καλύτερους δυνατούς όρους πληρωμής.
Οι καταναλωτές νερού της Υδρούσας δεν φταίνε σε τίποτα για να σηκώσουν τα βάρη  για τα απίστευτα λάθη της προηγούμενης διοίκησης.
Γι΄ αυτό και διεκδικούμε προς πάσα κατεύθυνση – αρχής γενομένης από την
αποκεντρωμένη –  καταρχήν να πετύχουμε χαμηλές χρεώσεις, στο ύψος του
παγίου, και σε κάθε περίπτωση σταδιακή αποπληρωμή σε βάθος χρόνου, ΧΩΡΙΣ προσαυξήσεις. Είμαστε για αυτό σε συνεχή επαφή με την αποκεντρωμένη.
Σε αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους πολίτες και όλες τις παρατάξεις
δίπλα μας.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα υπάρξει δίκαιη λύση για όλους τους κατοίκους της
περιοχής.
Γι’ αυτό και θα φέρουμε το θέμα σε ανοιχτή διαβούλευση, στο επόμενο
δημοτικό συμβούλιο.
Προφανώς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε επιδείξει πρωτοφανή αμέλεια στην τέλεση των καθηκόντων της, για την οποία οι δημότες μας ακόμα αναμένουν πειστικές εξηγήσεις.

Γρ. Ε. Δ. Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.