Δίνει μάχη ο Ανδριακός

sel-12-andriakos-1_n

Η μάχη που δίνει ο Ανδριακός για την παραμονή του στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων συνεχίζεται. Η μοναδική ενεργή ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού στα τελευταία δύο παιχνίδια, γνώρισε μια ήττα και πέτυχε μια νίκη. Έχασε με 3-0 στη Νάξο από το Φιλώτι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, ενώ για 7η επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου με 2-0 του Παμμηλιακού. Τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια με αντιπάλους τον Πάγο στη Σύρο, τον Α.Ο. Πάρου στην έδρα μας και τον Πανασιφναϊκό στη Σίφνο, είναι ιδιαίτερα καθοριστικά για την παραμονή του Ανδριακού στη μεγάλη κατηγορία των Κυκλάδων.

Επιτυχίες στο στίβο. Η ομάδα στίβου του Ανδριακού συμμετείχε με επιτυχία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ’Α -ΠΚ’ Α και ΠΠ’Β -ΠΚ’Β που διεξήχθη στη Μύκονο. Οι νεαροί και νεαρές αθλητές του Συλλόγου μας, οκτώ στο σύνολο, συμμετείχαν στο τρίαθλο της κατηγορίας των ΠΠ’Β και ΠΚ’Β μαζί με αθλητές από τα νησιά της Πάρου, της Τήνου και της Μυκόνου.

sel-12-andriakos-2_n

Οι διακρίσεις μας ήταν οι εξής: Στα 60 μ.: 2η Ζουμή Ελένη, 3η Καραουλάνη Ελίζα, 4η Χώνα Ηλιάννα, 5η Κρίτη Φένια, 7η Κοζανίτη Κωνσταντίνα, 8η Πετράκη Στέλλα.

Στα 1000 μ.: 2ος Τσορτανίδης Σταύρος. Στη σφαιροβολία: 1η Κοζανίτη Κωνσταντίνα, 4η Ζουμή Ελένη, 6η Κρίτη Φένια. Στην ατομική συνολική βαθμολογία τριάθλου : 1η Ζουμή Ελένη, 3η Κοζανίτη Κωνσταντίνα.

Ενημερώνουμε τους Ανδριώτες ότι ο σύλλογός μας χρειάζεται οικονομική στήριξη και όσοι έχετε την ευχέρεια να συνδράμετε οικονομικά, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με τον πρόεδρό μας Κύριο Νικόλαο Ι. Καλογερά στο τηλέφωνο 6976 591 505 ή στο 22820-24130.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων, θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στις δύο ναυτιλιακές εταιρείες, CYCLADES FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του στίβου.

Νίκος Νικόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.