Υποβιβάστηκε ο Ανδριακός

sel-12-andriakos-1_n

Δυστυχώς η ποδοσφαιρική ομάδα του Ανδριακού δεν κατάφερε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η ομάδα του νησιού μας στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έφερε τα αποτελέσματα εκείνα που θα της εξασφάλιζαν την παραμονή της και ως εκ τούτου αποχαιρέτισε την 1η κατηγορία.

Ο Ανδριακός στο προτελευταίο παιχνίδι γνώρισε τη συντριβή εκτός έδρας από τον Πάγο Σύρου με 5-1, ενώ στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στην Άνδρο αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Α.Ο. Πάρου. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν καταδικαστικό, καθώς ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι από την επόμενη σεζόν ο Ανδριακός θα αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Μαζί με τον Ανδριακό υποβιβάστηκε και ο Πανσιφναϊκός.

Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. επιθυμεί να ευχαριστήσει τις δύο ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί μας, την CYCLADES FAST FERRIES και την GOLDEN STAR FERRIES, για τη βοήθεια που προσέφεραν στο σύλλογό μας σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης το Δ.Σ. οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους βοήθησαν οικονομικά το σύλλογο, καθώς και στους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, δημιουργώντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Διάκριση για τον Πιπέρα

Μεγάλη διάκριση πέτυχε ο αθλητής του Ανδριακού Ο.Φ. Κωνσταντίνος Πιπέρας, στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που διεξήχθη στα τέλη του περασμένου Απριλίου στη Νάξο.

Ο σπρίντερ του συλλόγου μας και ελπιδοφόρος αθλητής μας κατάφερε να διακριθεί και στα 100μ. και στα 200μ. κατακτώντας την 3η και τη 2η θέση αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 100μ. συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ κατά 1,5 δευτερόλεπτο σημειώνοντας χρόνο 11,60. Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. συγχαίρει θερμά τον αθλητή και του εύχεται καλή συνέχεια πάντα με νίκες!

Νίκος Νικόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.